Mann som bygger opp et gulv.

Industrigulv

SALT Entreprenør har lang erfaring med avretting og legging av industrigulv. Vi er opptatt av at du skal få rett gulv for den bruken gulvet skal utsettes for. Med et gulv som er tilpasset etterbruken sikrer du at gulvet har lang levetid, samt enklere vedlikehold og rengjøring. Vi leverer derfor flere ulike typer gulv for å sikre at du får det resultat som er rett for deg.

Vi har tidligere lagt gulv i blant annet industri-/næringsbygg, kontorer, butikker, verksteder, parkeringsanlegg og garasjer.

Typer

EPOXYGULV

Epoxy er et hardt gulv som gir mange muligheter for design og farger.

EPOXYGULV

Epoxy er et skjøte- og fugefritt belegg i herdeplast. Belegget er mest brukt i industribygg, garasjer og offentlige bygg hvor det er behov for et slitesterkt gulv som er lett å rengjøre.

Polyuretan

Et allsidig og fleksibelt gulv som kan tilpasses ditt behov.

Gulv i polyuretan

Polyuretan er kjent for sine egenskaper til å motstå kjemikalier og høye temperaturer. Fleksibiliteten gjør også Polyuretan glimrende til å absorbere støt og mekanisk stress.

Akryl

Akryl gir et slitesterkt gulv som er veldig raskt å legge, og kan belastes allerede etter 2 timer.

Akrylgulv

Akryl (Metylmetacrylat) er en type herdeplast med svært gode mekaniske, kjemiske og termiske egenskaper. Akryl er spesielt godt egnet for betonggulv.

Epoxy

Epoxy er et skjøte- og fugefritt belegg i herdeplast. Belegget er mest brukt i industribygg, garasjer og offentlige bygg hvor det er behov for et slitesterkt gulv som er lett å rengjøre. Epoxy gir en rekke muligheter i forhold til design og fargevalg, med både matt og blank overflate. Dette gjør at gulvet også egner seg godt i f.eks. butikker eller frisørsalonger, hvor designet på lokalet er viktig. Epoxybelegg legges for det meste på betonggulv og påføres som en flytende masse. Etter påføring trenger gulvet noen timer å herde før det kan utsettes for belastning.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller tilbud på gulv i Epoxy.

Polyuretan

Polyuretan er et svært allsidig og fleksibelt belegg. Belegget er kjent for sine egenskaper til å motstå kjemikalier og høye temperaturer. Fleksibiliteten gjør også Polyuretan glimrende til å absorbere støt og mekanisk stress. Polyuretan kan leveres i flere ulike varianter. På den ene siden er det mye brukt i skoler, barnehager og kontorer som har behov for et mykt, men samtidig slitesterkt gulv. På den andre siden kan det også brukes i industribygg, lager og parkeringsanlegg, som har behov for et hardt og slitesterkt belegg. Polyuretan kan leveres både med matt og blank finish.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller tilbud på gulv i Polyuretan.

Akryl

Akryl (Metylmetacrylat) er en type herdeplast med svært gode mekaniske, kjemiske og termiske egenskaper. Akryl er spesielt godt egnet for betonggulv. En spesielt god egenskap ved akrylgulv er at det går veldig raskt å legge, og kan belastes allerede etter 2 timer. Dette gjør gulvet spesielt godt egnet for bygg hvor det er krav til lav nedetid. Gulvet har også antibakterielle egenskaper som gjør det hygienisk og lett å rengjøre. Akrylgulv passer godt for industri- eller offentlige bygg.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller tilbud på gulv i akryl.