Betongvegg.

Betong

Betong er et allsidig materiale og er et av de mest brukte byggematerialene i verden. Det kan støpes i faste former eller det kan støpes med glidende forskaling. Med rett produksjon og normal bruk har betong lang levetid og stor styrke.

Blåmann Mur har lang erfaring med alle typer betongjobber som gulvstøping, avretting, hulldekke, støttemur, plate på mark og andre betongkonstruksjoner. Vi utfører små og store jobber i Tromsø og omegn.

Typer

Gulvstøping

Vi utfører gulvstøping av alle typer bygg og størrelser.

Gulvstøping i Tromsø

Vi har lang erfaring med gulvstøping og fundamentering i eneboliger, garasjer og industribygg.

Avretting av gulv

Vi utfører alle typer avrettingsjobber.

Gulvavretting i Troms

Vi har lang erfaring fra prosjekter hos private med avretting i enebolig og garasje, samt større jobber relatert til industri og næringsbygg.

Støttemur

Trenger du en støttemur? Vi oppfører alle typer støttemurer til betong.

STØTTEMUR AV BETONG I TROMSØ OMRÅDET

Vi oppfører alle typer støttemurer i betong som herregårdmur, kubbemur, gardstein, rådhus, labyrint, mur rustic og mur classic.

Betongkonstruksjon

Vi utfører betongkonstruksjoner. Ta kontakt for pris og befaring.

BETONG-KONSTRUKSJON

Vi leverer en rekke ulike betongkonstruksjoner. Både plasstøpte konstruksjoner, som tilpasses spesielt til ditt behov, og ferdige betongelementer fra elementfabrikk.

Betongsaging

Vi utfører jobber med betongsaging raskt og effektivt.

Betongsaging

Salt Entreprenør erfaring med tilpassing og saging av betongelementer.

Gulvstøping

Vi utfører gulvstøping av alle typer bygg og størrelser. Vi har lang erfaring med gulvstøping og fundamentering i eneboliger, garasjer og industribygg.

En av de største fordelene med betonggulv er prisen. Installasjon av et dekorativ betonggulv kan være svært kostnadseffektivt, spesielt hvis du allerede har en betongplate som er klar for farging, polering eller anvendelse av et belegg eller overlegg.

Prisklassene varierer avhengig av ditt behov, men på grunn av lavt vedlikeholdsbehov og lang levetid blir totalkostnadene meget lav.

Avretting

Vi utfører alle typer avrettingsjobber. Vi har lang erfaring fra prosjekter hos private med avretting i enebolig og garasje, samt større jobber relatert til industri og næringsbygg.

Tradisjonelt er avrettingsmassen lagt rundt 75 mm tykt på betonggulvet. Massen er en blanding av sement og sand som gjør den veldig sterk. Dette gir et glatt og jevnt underlag som den endelige overflaten kan legges over. Dette er også den foretrukne metoden ved installasjon av varmerør i gulv.

Vi legger også Weber lydgulv. Se her for mer info.

Støttemur

Trenger du en støttemur?

Vi oppfører alle typer støttemurer i betong som herregårdmur, kubbemur, gardstein, rådhus, labyrint, mur rustic og mur classic.

En støttemur kan ha flere bruksområder. Dette være seg alt fra små pyntemurer til større støttemurer for å holde store masser og ta opp trykkbelasting. Murene er konstruert for forskjellige formål. Et kjennetegn er at de heller innover i terrenget. Dermed hviler blokken på massene bak, etter hvert som man stabler muren opp i høyden. I tillegg benyttes ekstra tiltak som jordarmeringsnett for høye murer.

BETONGKONSTRUKSJON

Vi leverer en rekke ulike betongkonstruksjoner. Både plasstøpte konstruksjoner, som tilpasses spesielt til ditt behov, og ferdige betongelementer fra elementfabrikk. Vi leverer også forsterkende forskalinger, som enkeltsidig forskaling som kan brukes for å forsterke kjellere under bakken. En god konstruksjon er spesielt viktig for for å unngå skader og telespreng i løpet av vinteren.

For oss er det viktig at resultatet er tilpasset ditt behov.

Betongsaging

Vi utfører jobber med betongsaging effektivt og nøyaktig.